Kelas Talam Moden Part 1
Tarikh : 9/12/12 (Ahad)
Yuran : rm250/10resepi++
Tempat : Pagoh, Johor. (Alamat penuh akan diberikan melalui private msg (pm) bg yg berminat, boleh pm ya)
Masa : 9pg-6ptg
Contact :
Noordiana Morni 012-7316856
Linda 012-7666486
masih ada kekosongan lagi...
Jangan lepas kan peluang yang datang ke tempat anda....
Modul yg akan diajar:
1. Serimuka Delima Pandan.
2. Talam Cendol.
3. Talam Sekoteng.
4. Talam Keladi.
5. Talam Suji.
6. Talam Peanut Butter.
7. Talam Jagung.
8. Talam Dhia.
9. Talam Roti.
Modul yg akan diajar:
1. Serimuka Delima Pandan.
2. Talam Cendol.
3. Talam Sekoteng.
4. Talam Keladi.
5. Talam Suji.
6. Talam Peanut Butter.
7. Talam Jagung.
8. Talam Dhia.
9. Talam Roti.
10. Talam Tokyo.
* resepi2 bonus akan diberi dlm kelas hasil dari olahan resepi2 diatas....
Note:
1. Jika bil peserta x memenuhi kuota, Linda berhak batalkan kelas ini (deposit akan dipulangkan)....harap maklum...
2. Bawa apron, kain lap & pen shj...nota resepi, mkn & minum disediakan..
3. Resepi yg diajar mengguna loyang saiz (10x10) inci...sesuai utk makan2 sendiri & boleh buat jualan...
4. Anda nak tahu mcmana jika nk buat kuih talam guna loyng saiz 12inci...jgn risau, Linda akan ajar olah resepi supaya sesuai utk lyg (12x12) inci...
5. Linda akan ajar cara mengadun, memasak naik wap & mengukus kuih dgn betul supaya hasil kuih talam anda mnjadi cantik...
6. Anda juga akan diajar cara memotong kuih talam dengan mengguna pembaris khas supaya kelihatan cantik & kemas...
7. Teknik
yg mudah & hasil mmg sedap terasa...yg zero menalam jgn takut2 nk join,
insyaallah lps belajar anda pasti teruja nk menalam sendiri di rumah....
*Pic sekadar contoh dari kelas yg lepas. Kredit pd Kak Zalina Yahaya
*Pic sekadar contoh dari kelas yg lepas. Kredit pd Kak Zalina Yahaya
No comments:
Post a Comment